Bungalow verhuren Noordwijk

Noordwijk heeft natuurlijk een prachtige omgeving, met de duinen en het strand binnen handbereik. De verhuur van bungalows is daarom ook erg in trek bij expats, zeker als deze gemeubileerd zijn. Wilt u uw bungalow verhuren in Noordwijk? Hierbij kan Expats Noordwijk u helpen!


Wat doet Expats Noordwijk voor u?

Expats Noordwijk gaat actief aan de slag met de promotie van uw woning. Uw bungalow wordt getoond op diverse websites waar woningzoekenden zich bevinden. Ook hebben wij een uitgebreid bestand van woningzoekenden dat wij kunnen raadplegen! Een kandidaat wordt altijd zorgvuldig gescreend voordat we een eventueel huurcontract aangaan. Daarnaast stelt Expats Noordwijk een waterdicht huurcontract op en doen we een initiële inspectie van de woning. Wij zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht en kunnen u ook het vastgoedbeheer uit handen nemen.


Hoe verhuur ik mijn bungalow?

U kunt uw woning direct bij ons aanmelden door het contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met Expats Noordwijk. Dit is altijd geheel vrijblijvend, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.
Wilt u uw bungalow verhuren in Noordwijk? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bied nu uw woning aan via Expats Noordwijk!

Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op.
Wij werken “No cure, No pay”