Koopwoning verhuren Noordwijk

Heeft u een koopwoning in Noordwijk? Verhuur deze gemakkelijk en snel via Expats Noordwijk! Er kunnen verschillende redenen zijn om uw koopwoning te verhuren. U gaat bijvoorbeeld zelf tijdelijk naar het buitenland, u bezit meerdere woningen of uw woning staat te koop. In al deze gevallen helpen wij u graag bij het vinden van een geschikte expat huurder voor uw huis.

Onze werkwijze
Expats Noordwijk streeft er naar snel een passende huurder voor uw woning te vinden. Daarom gaan wij aan de slag met een uitgebreide marketingcampagne. Uw huis of appartement wordt getoond op alle plekken waar mogelijke huurders zoeken naar een woning. Ook hebben wij een groot bestand van woningzoekenden dat we kunnen raadplegen. Alle potentiele huurders worden zorgvuldig gescreend op basis van kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van de persoon die uw huis betrekt. Verder stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook inspecteren wij de woning voor en na de huurperiode.

Uw koopwoning direct verhuren
Wanneer u uw koopwoning in Noordwijk bij ons aanmeldt gaan wij direct voor u aan de slag. Naast advies en dienstverlening met betrekking tot de verhuurperiode bieden wij ook technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Vraag ons hiernaar voor meer informatie.

Wilt u uw koopwoning direct verhuren? Neem dan snel contact met ons op door het formulier in te vullen!

Bied nu uw woning aan via Expats Noordwijk!

Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op.
Wij werken “No cure, No pay”