Leegstandswetverhuur Noordwijk

Een langdurig te koop staande woning kunt u tijdelijk verhuren onder de leegstandswet. Ook in deze vorm van verhuur is Expats Noordwijk gespecialiseerd; wij vinden snel een geschikte huurder voor uw woning. Leegstandswetverhuur heeft veel voordelen en kan een goede optie voor u zijn wanneer uw woning te koop staat en u geen dubbele lasten wilt betalen.

Voordelen van leegstandswetverhuur
Zoals genoemd is verhuur via de leegstandswet een goede manier om dubbele lasten te kunnen dekken. Daarnaast is uw woning minder gevoelig voor vandalisme zolang deze bewoond is. U hoeft een huurder die uw woning betrekt maar beperkte huurbescherming te garanderen; dit maakt het gemakkelijker om een huurder te laten vertrekken als de woning eenmaal verkocht is. Expats Noordwijk helpt u bij het beëindigen van de verhuurperiode.

Leegstandswetvergunning aanvragen in Noordwijk
Voordat u uw huis kunt verhuren onder de leegstandswet dient u een leegstandswetsvergunning aan te vragen bij de gemeente Noordwijk. Het is hiervoor wel belangrijk dat uw bank toestemming heeft gegeven. Na het aanvragen van de vergunning krijgt u binnen 14 dagen een beslissing op uw aanvraag.

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen:
-De woning dient leeg te staan
-U kunt aantonen dat u de laatste eigenaar en bewoner bent
-Het huis staat in de verkoop

Wilt u meer weten over leegstandswetverhuur in Noordwijk? Of wilt u direct uw woning aanmelden voor de verhuur? Neem dan snel contact met ons op door het formulier in te vullen!

Bied nu uw woning aan via Expats Noordwijk!

Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op.
Wij werken “No cure, No pay”