Vastgoedbeheer

Bij Expats Noordwijk helpen wij u met het gehele proces rondom het verhuren van uw woning. Wij streven er naar snel een geschikte huurder te vinden en regelen alle zaken rondom screening, contracten en inspecties tot in de puntjes. Maar hier houdt het niet mee op: u kunt ook bij ons terecht voor financieel en technisch vastgoedbeheer.

Financieel en technisch vastgoedbeheer
Wanneer een huurder uw huis in Noordwijk heeft betrokken blijven er zaken om te regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versturen van de facturen en het innen van de maandelijkse huur. Dit valt onder financieel vastgoedbeheer, en Expats Noordwijk neemt u dit graag uit handen. Ook bieden wij technisch vastgoedbeheer: het oplossen van kleine technische problemen in de woning. Hiervoor zijn wij altijd bereikbaar. Als u zelf in het buitenland verblijft tijdens de verhuurperiode of om een andere reden geen tijd heeft om het vastgoedbeheer te organiseren is uitbesteden een goede optie.

Wilt u ook een zorgeloze huurperiode? Expats Noordwijk neemt u graag het vastgoedbeheer uit handen. Geef bij uw aanvraag aan meer informatie te willen ontvangen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bied nu uw woning aan via Expats Noordwijk!

Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op.
Wij werken “No cure, No pay”