home-text

De Expat verhuur specialist
Welkom op de website van Expats Noordwijk! Ons vakgebied is het verhuren van woningen en appartementen aan expats. Hierin hebben wij vele jaren ervaring en een groot netwerk opgebouwd zoals Estec, Bioscience Park Leiden en het LUMC. Tevens hebben onze verhuurmakelaars hebben veel kennis van de woningmarkt in Noordwijk en omgeving. Heeft u een woning die u wilt verhuren aan expats? Ook voor de verhuur van uw huis in Leiden, Alphen aan den Rijn en Katwijk kunt u bij ons terecht.


Waarom Expats Verhuur?
Expats zijn werknemers uit het buitenland die tijdelijk in Nederland komen werken. Meestal blijven zij voor een periode van 1 tot 3 jaar. Deze doelgroep staat bekend als nette en betrouwbare huurders, die uw woning na vertrek in goede staat achterlaat. Veel expats zijn op zoek naar tijdelijke, het liefst gemeubileerde, woningen. Daarom is de verhuur aan expats zeer geschikt als u bijvoorbeeld zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt, of wanneer uw woning te koop staat. Doordat expats een hoog inkomen genieten komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment.


Uw huis verhuren in Noordwijk
Expats Noordwijk gaat uitgebreid aan de slag om uw woning zo snel mogelijk te verhuren aan expats. Wij hebben veel connecties met bedrijven die expats inhuren zoals Estec, Bioscience Park Leiden en het LUMC. Tevens hebben wij daarnaast een groot bestand met woningzoekenden. We zorgen dat uw woning in beeld komt bij de juiste huurders dankzij een moderne marketingcampagne. Is er een potentiële huurder gevonden? Dan wordt deze door ons altijd gecontroleerd op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Ook stellen wij een waterdicht huurcontract op. Veilig verhuren staat bij Expats Noordwijk voorop!


Wilt u uw woning in Noordwijk aanbieden voor de verhuur? Expats Noordwijk gaat graag vrijblijvend met u in gesprek. Wanneer u het formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bied nu uw woning aan via Expats Noordwijk!

Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op.
Wij werken “No cure, No pay”